Mielen kuntosali –verkkokurssi

Suositun kurssin harjoitusten parissa pääset laajentamaan ajatuksiasi, tunnedieetille, rentoutumaan, nostelemaan henkisiä puntteja, palautumaan hermostollisesti ja tasapainottamaan hormonistoasi.

Kaikki se, mitä teemme, on lähtöisin mielestä. Mielen ja kehon hallinnan taidot ovat elämämme tärkeimpiä taitoja. Kurssilla on lempeitä ja helppoja mutta vaikutuksiltaan tehokkaita harjoitteita mielellemme ja kehollemme.

Uudistettu kurssi perustuu Tunteen ja älyn liitto -kirjaan, meditaatioon, Mindfulnessiin ja sen taustalla on hengitysterapiaa, musiikkiterapiaa, kehoterapioita, tutkimusta ja mielen harjoittamisen perinteitä.

6 viikon treeniohjelman sisältö:

Viikko 1 Terveysdieetti. Verryttele kehittämällä hengitystapaasi, parantamalla hormonitasapainoasi, alentamalla sykettäsi ja verenpainettasi.

Viikon aikana pureudutaan mielen ja kehon yhteyksiin. Käymme läpi erityisesti kehoyhteyttä eli tietoisuuden laajentamista ajatuksista kehoon, mikä tukee terveyttä ja fyysistä harjoittelua.

stocksnap_qah6nc1nuw890490

Viikko 2 Eletyn elämän hauistreeni. 

Oivallat syvemmin, mitä menneisyytesi on sinuun rakentanut. Käsittelemme lempeästi pelkosi, estosi ja uskomuksesi. Kun kohtaamme ja käsittelemme kipeät muistomme, ne eivät enää nouse sotkemaan uutta suhdettamme tai työssäetenemistämme, ja käyttäytymis- ja suhtautumistapamme muuttuvat.

stocksnap_4ht8c1c4z0890490

Viikko 3 Ahdistavien ajatuskierteiden juoksumatto.

Millainen on suhtautumistapasi itseesi ja kehoosi, oletko läsnä kehossasi ja tilanteissa vai ajatuksissasi? Opit, mikä on yllättäen paras tapa hankkiutua eroon häiritsevistä ajatuksista ja saada myönteisempiä ja totuudellisempia tilalle.

stocksnap_lwihpvl8ezkaakaohuivi890490

Viikko 4 Rakkauden jooga-asanat ja parisuhteen vatsalihastreeni.

Läheisten ihmissuhteidesi laadulla on ajatuksiisi ja onnellisuuteesi luonnollisesti suuri merkitys. Missä menevät omat ja toisen rajat? Kun olet ensin kirkastanut omaa mieltäsi, pystyt objektiivisemmin katsomaan, onko suhteenne hyvällä pohjalla. Oletteko ilman nykyhetken mahdollisia ristiriitoja ihmisinä riittävän samanlaisia ja erilaisina vetovoimaisia toisillenne. Suhteessasi parantuu luottamus, hellyys ja kunnioitus.

stocksnap_to66ycnjnj890490
Viikko 5 Työn ja menestyksen punnerrus.

Miksi työpaikan näkökulmasta kannattaa kiinnittää huomiota henkiseen kasvuun? Mitä on menestys? Jollekin se on vain rahallista, mutta todellisen menestyksen takana on aina tunne. Tarvitseeko sen eteen sittenkään punnertaa niin paljon, vai voisiko päästä helpommalla? Hyvän olon ja onnellisuuden voimme saavuttaa monia reittejä pitkin, mutta on hyvä huomata, että emme tavoittele vain rahaa, unelmien kotia tai puolisoa, vaan sisäistä rauhaa, täyttymystä ja merkityksellisyyttä. Opit, kuinka vetää näitä ja taloudellista menestystä puoleesi.

stocksnap_77e2u7381mkoiranukkuusylissa890490

Viikko 6 Luo tulevaisuudestasi inspiroiva nostelemalla päivittäin henkisiä puntteja.

Miten luoda innostava ja inspiroiva tulevaisuus? Mieltä suuntaamalla ja fyysisiä harjoitteita tekemällä luot kokonaisuuden, jonka ansiosta rakkauden, ilon ja onnistumisen tunteet vahvistuvat elämässäsi ja suunnitelmasi toteutuvat. Meistä tulee se, mitä ajattelemme. Kun mieli on kirkas, ilo lisääntyy ja oikea suunta elämässä löytyy luontevasti.

stocksnap_fgl795phjx890490

Kurssin kesto:

Kurssin kesto on 6 viikkoa. Kurssi alkaa 15.2. Voit lähteä mukaan vielä 22.2. asti! Uusi moduli avautuu joka viikko. Pääset heti ilmoittauduttuasi tekemään ensimmäistä terveysosiota.

Valmentajasi:

Sari Laine on hyvinvointivalmentaja, Mindfulness-ohjaaja, Metsämieli-mentori, kirjailija ja Hidasta Elämää -sivuston bloggaaja. Hän on kirjoittanut kirjan Tunteen ja älyn liitto – miten saavutan kehon ja mielen tasapainon (Basam Books, 2015). Hän on esiintynyt I love me -messuilla, Kirjamessuilla ja Viisas Elämä -messuilla. Sari on koulutukseltaan KTM, ja hän on tehnyt henkilöstön ja työhyvinvoinnin kehittämistöitä. Oman uupumisensa kautta Sari kiinnostui henkisestä kasvusta ja mielenhallinnasta.

sarirocksisouusiylaosablogiin

Hinta:

Kurssin hinta on 49,00€. Voit myös maksaa kuukausi kerrallaan kahdessa erässä 24,50€/kk.

Hinta sisältää

– Tietoa ja ohjausta kurssin todella monipuolisiin aiheisiin
– 14 käytännön-, kirjoitus- tai mielikuvaharjoitusta
– Mahdollisuuden keskusteluun verkossa muiden osallistujien ja valmentajan kanssa

Saat tietopaketin ja hauskat ja helpot harjoitukset! Kurssi toteutetaan verkossa kurssiportaalissa, jonne pääset rekisteröitymään sekä tutustumaan materiaaliin heti, kun ilmoittaudut mukaan. Ilmoittauduttuasi saat linkin sähköpostiisi.

1484848906594

Ilmoittaudu verkkokurssille nyt:

ilmoittaudu_painike