Resepti: Juustokumina maustaa herkullisen linssikeiton

Linssikeitto
(4-5 annosta)

vihreitä ja punaisia linssejä yhteensä noin 4 dl
sipulia
valkosipulia
suolaa
mustapippuria
1 tl jeeraa eli juustokuminaa*
1 tl garam masalaa
valkopippuria
oliiviöljyä
1 purkki kermaa/kookoskermaa, jos haluaa maidottomana

Päälle kurpitsansiemeniä ja vuonankaalia
Kaikki ainesosat luomuna jos mahdollista

*Jeera eli juustokumina eli roomankumina on vanha mauste, jota kasvatettiin jo ennen ajanlaskumme alkua kaikkialla Välimeren seudulla. Kreikkalaisilla oli pöydässä roomankumina-astia siinä missä nykyisin länsimaissa on ketsuppipullo tai pippurimylly. Mauste on tullut uudelleen muotiin ja nykyään se on tärkeä osa makunautintoa monissa intialaisissa, arabialaisissa ja meksikolaisissa ruokalajeissa.

Kiitos Riikalle herkullisesta reseptistä.

Synttärikampanjan viimeinen viikonloppu!
PUOTIIN
close-image
-20% alennusta tarjouspaketeista etukoodilla TARJOUS20 
PUOTIIN
close-image
Korttipakat OSTA 3 MAKSA 2  
PUOTIIN
close-image
Saat kaupan päälle TSEMPPITARRAT kun ostat Perhekalenterin tai Hidasta elämää -kalenterin
PUOTIIN
close-image
24 tunnin ajan -50% etukoodilla TAKATALVI Pipo ja huivi -paketti 
PUOTIIN
close-image